Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Is je kind onzeker? Laat je kind boos gedrag zien? Wordt je kind gepest? Kun jij wat hulp gebruiken en zoek je iemand die met je meedenkt? Maak gerust een gratis telefonische afspraak. Tijdens het gesprek bekijken we of het klikt en of ik jullie kan helpen. In het gesprek bespreken we jouw vragen en het doel van de kindercoaching.

intakegesprek

Maak gerust een telefonische afspraak. Dan bespreken we de mogelijkheden, zodat jullie snel geholpen worden.


Ook interessant voor jou

Ervaringen

Annemieke is betrokken, coacht met passie en overtuigingskracht. Je vertrekt met een positief gevoel en vol vertrouwen. Ze heeft ons een spiegel voorgehouden. Het gaat nu een stuk beter thuis.

- Karel

Annemieke is een superfijne coach. Nuchter en duidelijk. Ik heb veel geleerd over mezelf en ben daardoor in staat om een fijnere en relaxte ouder te zijn. Het was fijn om even te kunnen sparren over waar ik tegenaan liep, zowel in het ouderschap als bij mezelf. Aanrader!

- Eske

Lieve Annemieke,
Bedankt voor de coachingsessies de afgelopen maanden. Jouw begeleiding heeft mij zoveel verder geholpen. Jouw interesse, humor en zelfspot vind ik geweldig! Het stellen van de juiste vragen en delen van nieuwsgierigheid heeft mij zoveel verder gebracht.
Ik kijk weer uit naar onze volgende wandelsessie!
Liefs,
Suzanne

- Suzanne

Start alvast thuis
met de gratis tips!

Heb jij net een zetje in de goede
richting nodig? Download dan de gratis
tips en ga gelijk aan de slag.