Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Is je kind onzeker? Laat je kind boos gedrag zien? Word je kind gepest? Kun jij wat hulp gebruiken en zoek je iemand die met je meedenkt? Maak gerust een gratis telefonische afspraak. Tijdens het gesprek bekijken we of het klikt en of ik jullie kan helpen. In het gesprek bespreken we je jouw vragen en het doel van de kindercoaching.

intakegesprek

Maak gerust een telefonisch afspraak en dan bespreken we de mogelijkheden zodat jullie snel geholpen worden.


Ook interessant voor jou

Ervaringen

Online masterclass
Annemieke vertelt op een fijne en toegankelijke manier over opvoeden in vertrouwen. Er is ruimte voor het stellen van vragen. Heel fijn om de theorie te kunnen koppelen aan je eigen situatie. Zo kun je inspiratie op doen hoe te reageren in bepaalde situaties. En hoe het ook anders kan! Heel fijn! De masterclass is zeker een aanrader.

- Sabine

‘De online masterclass relaxt opvoeden gevolgd bij Annemieke. Altijd fijn om weer nieuwe inzichten te krijgen.’

- Janneke

“Annemieke is ongelooflijk begaafd in haar vermogen om contact te maken met kinderen. Ze biedt geavanceerde onderwerpen voor persoonlijke groei aan kinderen op een manier die ze volledig kunnen begrijpen, integreren en PLEZIER kunnen maken! Mijn dochter heeft echt veel geleerdt van Annemieke.

Ze heeft liefdevolle, ondersteunende ruimte voor de uitbreiding van het hele familiesysteem. Ik ben zo dankbaar voor haar impact op onze wereld en beveel haar ten zeerste aan als coach, docent en mentor!”

- Joy

Start alvast thuis
met de gratis tips!

Heb jij net een zetje in de goede
richting nodig? Download dan de gratis
tips en ga gelijk aan de slag.