Kindercoaching

Kindercoaching

Door samen op zoek te gaan naar de oplossing bij boosheid, onzekerheid en opvoedproblemen, leren jij en je kind elkaar beter te begrijpen, waardoor er minder strijd en meer gezelligheid in het gezin is. 

coaching

Hoe werkt het?

We maken samen een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Als het klikt en ik wat voor jullie kan betekenen, maken we daarna de eerste afspraak. Je gaat met mij in een ongedwongen sfeer over de juiste onderwerpen praten, en zo werken we samen aan de door jou te behalen doelen. In gemiddeld vier gesprekken met jouw kind en twee gesprekken met jou (en eventueel je partner) werken we door middel van praktische oefeningen, diverse spellen en de juiste vragen toe naar de juiste oplossingen.

Denk je dat ik ook voor jouw gezin iets kan betekenen? Bel dan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek: 06-28415597.

Ik kan kinderen en ouders helpen bij:

  • Boosheid
  • Onzekerheid
  • Opvoedproblemen
  • Het vinden van de balans tussen gezin, werk en ontspanning

Resultaat

Ik vind het belangrijk dat ouders en kinderen aan het eind van een traject positieve stappen gezet hebben. Dit draagt bij aan een betere sfeer thuis. Met mijn enthousiasme, drive en expertise ben ik in staat dit in gang te zetten en daardoor een goede bijdrage te leveren. Ik beschik over een goed zelfinzicht en ben actief bezig om mij als mens en als professional te ontwikkelen. 

De online training Relaxed opvoeden in 7 stappen is het resultaat van wie ik ben en hoe ik in mijn werk sta. Ik heb de overtuiging dat met een paar kleine aanpassingen in de omgang, je een veel relaxtere sfeer thuis kunt creëren.

Kosten

Kindercoachpakket:

€ 597

Losse gesprekken zijn daarna bij te boeken: € 75 per kindgesprek en € 95 per oudergesprek.

Samen komen we eruit!


Ook interessant voor jou

Ervaringen

Lieve Annemieke,
Bedankt voor de coachingsessies de afgelopen maanden. Jouw begeleiding heeft mij zoveel verder geholpen. Jouw interesse, humor en zelfspot vind ik geweldig! Het stellen van de juiste vragen en delen van nieuwsgierigheid heeft mij zoveel verder gebracht.
Ik kijk weer uit naar onze volgende wandelsessie!
Liefs,
Suzanne

- Suzanne

Hoewel ik online vaak met zoiets het persoonlijke mis had ik dat hierbij totaal niet!
Er was ruimte voor je verhaal, feedback maar ook goede tips. Het is makkelijk en snel toepasbaar in de praktijk dus dat je snel met kleine aanpassingen resultaat ziet.
Met meerdere ouders bespraken waar we tegenaan liepen. Kregen goede adviezen en er werd door iedereen meegedacht.
Online en master in 1 was hier echt super leerzaam, waardevol en humoristisch!
Een aanrader om relaxter, doordachter en bewuster op te voeden (met tips om een balans te vinden in dit digitale tijdperk)!!

- Manon

Annemieke vertelt op een fijne en toegankelijke manier over opvoeden in vertrouwen. Er is ruimte voor het stellen van vragen. Heel fijn om de theorie te kunnen koppelen aan je eigen situatie. Zo kun je inspiratie op doen hoe te reageren in bepaalde situaties. En hoe het ook anders kan! Heel fijn! De masterclass is zeker een aanrader.

- Sabine

Start alvast thuis
met de gratis tips!

Heb jij net een zetje in de goede
richting nodig? Download dan de gratis
tips en ga gelijk aan de slag.