Coaching

Coaching

Door samen op zoek te gaan naar de oplossing bij boosheid, onzekerheid en opvoedproblemen, leren jij en je kind elkaar beter te begrijpen waardoor er minder strijd en meer gezelligheid in het gezin is.

coaching

Hoe werkt het?

We maken samen een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Als het klikt en ik wat voor jullie kan betekenen, volgt een intakegesprek. Door met mij in ‘een ongedwongen sfeer’ over de juiste onderwerpen te praten komen we tot doelen. In gemiddeld vijf gesprekken met jouw kind en twee gesprekken met jou (en evt. je partner) gaan we door middel van praktische oefeningen, diverse spellen en de juiste vragen werken we toe naar de juiste oplossingen.

Denk je dat ik ook voor jouw gezin iets kan betekenen? Bel dan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek: 06-28415597.

De kosten voor een kindgesprek zijn € 72,50 
De kosten voor een oudergesprek zijn € 92,50

Ik kan kinderen en ouders helpen bij:

  • Boosheid
  • Onzekerheid
  • Opvoedproblemen
  • Het vinden van de balans tussen gezin, werk en ontspanning

Resultaat

Ik vind het belangrijk dat ouders en kinderen aan het eind van een traject positieve stappen gezet hebben. Dit draagt bij aan een betere sfeer thuis. Met mijn enthousiasme, drive en expertise ben ik in staat dit in gang te zetten en daardoor een goede bijdrage te leveren. Ik beschik over een goed zelfinzicht en ben actief bezig om mij als mens en als professional te ontwikkelen.

De online training Relaxt opvoeden in 7 stappen is het resultaat van wie ik ben en hoe ik in mijn werk sta. Ik heb de overtuiging dat met een paar kleine aanpassingen in de omgang een veel relaxter sfeer thuis kunt creëren.

Samen komen we eruit!


Ook interessant voor jou

Ervaringen

‘Annemieke verstaat haar vak volledig! Dit komt m.i. voort uit haar ervaringen vanuit onderwijspraktijk en alles dat hier aan gerelateerd is. Zij zal als geen kunnen uitgaan vanuit een ‘startpositie’ door haar expertise. Zij verstaat haar vak als geen ander en maakt waar wat ze afstemt! Een betere begeleiding is er m.i. niet mogelijk!’

- Patrick - Onderwijsgevende BO

‘De training ziet er professioneel uit. In de filmpjes zie je duidelijk iemand die weet waar ze het over heeft.’

- Nanda

‘In de training zit een duidelijke opbouw. De inhoud is top. Je hebt een fijne stem en goed tempo. Je podcast vind ik een mooie aanvulling. De laatste les is een duidelijke afsluiting van de reeks.’

- Mariette

Start alvast thuis
met de gratis tips!

Heb jij net een zetje in de goede
richting nodig? Download dan de gratis
tips en ga gelijk aan de slag.