Coaching

Coaching

Door samen op zoek te gaan naar de oplossing bij boosheid, onzekerheid en opvoedproblemen, leren jij en je kind elkaar beter te begrijpen waardoor er minder strijd en meer gezelligheid in het gezin is.

coaching

Hoe werkt het?

We maken samen een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Als het klikt en ik wat voor jullie kan betekenen, volgt een intakegesprek. Door met mij in ‘een ongedwongen sfeer’ over de juiste onderwerpen te praten komen we tot doelen. In gemiddeld vijf gesprekken met jouw kind en twee gesprekken met jou (en evt. je partner) gaan we door middel van praktische oefeningen, diverse spellen en de juiste vragen werken we toe naar de juiste oplossingen.

Denk je dat ik ook voor jouw gezin iets kan betekenen? Bel dan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek: 06-28415597.

De kosten voor een kindgesprek zijn € 72,50 
De kosten voor een oudergesprek zijn € 92,50

Ik kan kinderen en ouders helpen bij:

  • Boosheid
  • Onzekerheid
  • Opvoedproblemen
  • Het vinden van de balans tussen gezin, werk en ontspanning

Resultaat

Ik vind het belangrijk dat ouders en kinderen aan het eind van een traject positieve stappen gezet hebben. Dit draagt bij aan een betere sfeer thuis. Met mijn enthousiasme, drive en expertise ben ik in staat dit in gang te zetten en daardoor een goede bijdrage te leveren. Ik beschik over een goed zelfinzicht en ben actief bezig om mij als mens en als professional te ontwikkelen.

De online training Relaxt opvoeden in 7 stappen is het resultaat van wie ik ben en hoe ik in mijn werk sta. Ik heb de overtuiging dat met een paar kleine aanpassingen in de omgang een veel relaxter sfeer thuis kunt creëren.

Samen komen we eruit!


Ook interessant voor jou

Ervaringen

‘Ik vind je e-book een fijne mentale checklist. Ik merk dat ik in het opgejaagde leven dat we soms hebben, te weinig tijd en ruimte geef aan de kleine om ook ergens iets van te vinden. Ik probeer daar nu meer op te letten en ik merk ook wel al verschil in de ’tantrums’. Die gaan vaker sneller voorbij en zijn minder intens. Ik vind het een zeer bruikbare ’tool’. Voor mij zijn het duidelijke aandachtspunten, die je heel helder verwoordt. En daardoor vind ik het heel waardevol.’

- Jessica

‘Een mooie online training. Heel toegankelijk, duidelijk en haalbare opdrachten. Je manier van vertellen is fijn, rustig, duidelijk en goed te volgen. Je geeft handige, concrete tips en je kunt er direct mee aan de slag.

Het werkboek is duidelijk en goed te maken. Wat ik fijn vind is dat het niet heel erg lang is. Door deze korte opdrachten kom je sneller tot een verandering bij jezelf omdat het op deze manier te doen is.’

- Sabine

‘Woorden schieten mij te kort wat Annemiek allemaal voor ons heeft gedaan en wat we bereikt hebben nu al zowel als voor mij en mijn kind. De klik was ongelooflijk met humor begrip en op speelse manier bereikte ze mijn kind! Ook voor mij is en was ze er altijd. Wat hebben we mooie momenten gehad .Ik kan echt een heel lang verhaal schrijven maar probeer t kort te houden .Ik mis Annemiek nu al wat ben jij een prachtig mens zeg mede door jou gaat mijn kind nu naar middelbare en ik heb ik tools hoe ik hem als moeder zo goed als ik kan kan begeleiden.’

- Kim

Start alvast thuis
met de gratis tips!

Heb jij net een zetje in de goede
richting nodig? Download dan de gratis
tips en ga gelijk aan de slag.