Coaching

Coaching

Door samen op zoek te gaan naar de oplossing bij boosheid, onzekerheid en opvoedproblemen, leren jij en je kind elkaar beter te begrijpen waardoor er minder strijd en meer gezelligheid in het gezin is.

coaching

Hoe werkt het?

We maken samen een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Als het klikt en ik wat voor jullie kan betekenen, volgt een intakegesprek. Door met mij in ‘een ongedwongen sfeer’ over de juiste onderwerpen te praten komen we tot doelen. In gemiddeld vijf gesprekken met jouw kind en twee gesprekken met jou (en evt. je partner) werken we door middel van praktische oefeningen, diverse spellen en de juiste vragen toe naar de juiste oplossingen.

Denk je dat ik ook voor jouw gezin iets kan betekenen? Bel dan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek: 06-28415597.

De kosten voor een kindgesprek zijn € 72,50 
De kosten voor een oudergesprek zijn € 92,50

Ik kan kinderen en ouders helpen bij:

  • Boosheid
  • Onzekerheid
  • Opvoedproblemen
  • Het vinden van de balans tussen gezin, werk en ontspanning

Resultaat

Ik vind het belangrijk dat ouders en kinderen aan het eind van een traject positieve stappen gezet hebben. Dit draagt bij aan een betere sfeer thuis. Met mijn enthousiasme, drive en expertise ben ik in staat dit in gang te zetten en daardoor een goede bijdrage te leveren. Ik beschik over een goed zelfinzicht en ben actief bezig om mij als mens en als professional te ontwikkelen.

De online training Relaxt opvoeden in 7 stappen is het resultaat van wie ik ben en hoe ik in mijn werk sta. Ik heb de overtuiging dat met een paar kleine aanpassingen in de omgang een veel relaxter sfeer thuis kunt creëren.

Samen komen we eruit!


Ook interessant voor jou

Ervaringen

‘De online masterclass relaxt opvoeden gevolgd bij Annemieke. Altijd fijn om weer nieuwe inzichten te krijgen.’

- Janneke

“Annemieke is ongelooflijk begaafd in haar vermogen om contact te maken met kinderen. Ze biedt geavanceerde onderwerpen voor persoonlijke groei aan kinderen op een manier die ze volledig kunnen begrijpen, integreren en PLEZIER kunnen maken! Mijn dochter heeft echt veel geleerdt van Annemieke.

Ze heeft liefdevolle, ondersteunende ruimte voor de uitbreiding van het hele familiesysteem. Ik ben zo dankbaar voor haar impact op onze wereld en beveel haar ten zeerste aan als coach, docent en mentor!”

- Joy

Wat ben ik ontzettend blij dat ik in contact gekomen ben met Annemieke. In eerste instantie was dat voor mijn zoon van 10. Veel te lang hebben we hem laten rondlopen met zijn onzekerheden, maakten de drempel om hulp te zoeken veel te groot. En toen was daar Annemieke: vrolijk, praktisch, doortastend… Onze zoon heeft de coole kikker training doorlopen en is daar veel sterker en zelfbewuster uitgekomen.

Ik ben zelf daarna ook een traject met Annemieke ingegaan. Loop regelmatig vast in het leven en ben daarom zo blij met mijn sessies met Annemieke: ze brengt echt orde in de chaos en biedt me praktische handvatten om meteen dagelijkse strubbelingen aan te pakken. En daar heeft het hele gezin baat bij 🙂

- Larissa

Start alvast thuis
met de gratis tips!

Heb jij net een zetje in de goede
richting nodig? Download dan de gratis
tips en ga gelijk aan de slag.