Gratis e-book

Je wil dat het anders gaat. Je bent het beu zoals het nu gaat: steeds weer ruzie en gedoe. Je bent toe aan meer rust bij het opstaan en naar bed gaan. Meer gezelligheid aan tafel. Meer verbinding en écht contact met elkaar. 

Download hier het e-book

3 tips voor meer rust in huis. Als je dit e-book gelezen hebt, weet je hoe!

Laat je gegevens achter en je ontvangt het e-book in je e-mail.
Wil je hierna meer tips van mij ontvangen?

Wat lees je in dit gratis e-book?

  • Wanneer je kind eerder naar jou luistert
  • Wat je kunt doen zodat je kind op jou reageert
  • Hoe jij relaxter kunt reageren op frustraties van je kind

Opvoeden in vertrouwen: het werkt!

Door te luisteren, tijd te maken, door te vragen en de relatie voorop te stellen, zul je merken dat je meer in verbinding komt met je kind. Opvoeden in vertrouwen, omdat het werkt!

Ervaringen

Hoewel ik online vaak met zoiets het persoonlijke mis had ik dat hierbij totaal niet!
Er was ruimte voor je verhaal, feedback maar ook goede tips. Het is makkelijk en snel toepasbaar in de praktijk dus dat je snel met kleine aanpassingen resultaat ziet.
Met meerdere ouders bespraken waar we tegenaan liepen. Kregen goede adviezen en er werd door iedereen meegedacht.
Online en master in 1 was hier echt super leerzaam, waardevol en humoristisch!
Een aanrader om relaxter, doordachter en bewuster op te voeden (met tips om een balans te vinden in dit digitale tijdperk)!!

- Manon

Annemieke vertelt op een fijne en toegankelijke manier over opvoeden in vertrouwen. Er is ruimte voor het stellen van vragen. Heel fijn om de theorie te kunnen koppelen aan je eigen situatie. Zo kun je inspiratie op doen hoe te reageren in bepaalde situaties. En hoe het ook anders kan! Heel fijn! De masterclass is zeker een aanrader.

- Sabine

‘Ik vind je e-book een fijne mentale checklist. Ik merk dat ik in het opgejaagde leven dat we soms hebben, te weinig tijd en ruimte geef aan de kleine om ook ergens iets van te vinden. Ik probeer daar nu meer op te letten en ik merk ook wel al verschil in de ‘tantrums’. Die gaan vaker sneller voorbij en zijn minder intens. Ik vind het een zeer bruikbare ‘tool’. Voor mij zijn het duidelijke aandachtspunten, die je heel helder verwoordt. En daardoor vind ik het heel waardevol.’

- Jessica

Start alvast thuis
met de gratis tips!

Heb jij net een zetje in de goede
richting nodig? Download dan de gratis
tips en ga gelijk aan de slag.