Oudercoaching


Gaat het opvoeden helemaal niet zoals jij wilt en ben je allesbehalve relaxed? Reageer je net iets te heftig op de bui van je kind? Supervervelend om dan daarna uitgeput en misschien wel in tranen te zijn om de zoveelste strijd! Elke dag neem je je voor dat dit anders kan.

  • Wil je graag dat het gezellig is aan tafel?
  • Wil je dat het wat soepeler gaat bij het aankleden?
  • Wil je dat naar bed gaan ontspannen verloopt?

Dat kan ook! Aan het eind van ons traject sta je ontspannen in het opvoeden, omarm je de mindere kanten van het opvoeden, is het gezelliger thuis en lukt het jou om rustig te reageren op de bui van je kind.

Coachtraject

In dit traject gaan we samen vier keer in gesprek en volg je in je eigen tijd mijn online training. Daarin vertel ik je over deze manier van opvoeden, zodat je relaxter zult gaan opvoeden. Ik daag je in 7 stappen uit jezelf doelen te stellen en aan de slag te gaan om het op een andere manier te doen. Ik begeleid je daarin. Uiteindelijk ben jij relaxter, zijn je kinderen relaxter en is de sfeer thuis gezelliger en is er meer oprecht contact en verbinding. Jullie begrijpen en verstaan elkaar beter. En gaat het eens mis, dan weet jij hoe je liefdevol een grens trekt.

Wat je ook kiest: uiteindelijk ben jij relaxter, zijn je kinderen relaxter en is de sfeer thuis gezelliger en is er meer oprecht contact. Jullie begrijpen en verstaan elkaar beter.

Ervaringen met oudercoaching

‘Ik ben zelf daarna ook een traject met Annemieke ingegaan. Loop regelmatig vast in het leven en ben daarom zo blij met mijn sessies met Annemieke: ze brengt echt orde in de chaos en biedt me praktische handvatten om meteen dagelijkse strubbelingen aan te pakken. En daar heeft het hele gezin baat bij :)’
– Larissa –

‘Ze heeft liefdevolle, ondersteunende ruimte voor de uitbreiding van het hele familiesysteem. Ik ben zo dankbaar voor haar impact op onze wereld en beveel haar ten zeerste aan als coach, docent en mentor!’
– Joy –

Oudercoachpakket

Start vandaag nog met de training en binnen twee weken onze 1-op-1!

Losse gesprekken zijn daarna bij te boeken: €95 per oudergesprek.

coaching

Ook interessant voor jou

Start alvast thuis
met de gratis tips!

Heb jij net een zetje in de goede
richting nodig? Download dan de gratis
tips en ga gelijk aan de slag.