Maak een afspraak


Maak een afspraak

Direct een afspraak maken? Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op.

Ervaringen

‘De online masterclass relaxt opvoeden gevolgd bij Annemieke. Altijd fijn om weer nieuwe inzichten te krijgen.’

- Janneke

“Annemieke is ongelooflijk begaafd in haar vermogen om contact te maken met kinderen. Ze biedt geavanceerde onderwerpen voor persoonlijke groei aan kinderen op een manier die ze volledig kunnen begrijpen, integreren en PLEZIER kunnen maken! Mijn dochter heeft echt veel geleerdt van Annemieke.

Ze heeft liefdevolle, ondersteunende ruimte voor de uitbreiding van het hele familiesysteem. Ik ben zo dankbaar voor haar impact op onze wereld en beveel haar ten zeerste aan als coach, docent en mentor!”

- Joy

Wat ben ik ontzettend blij dat ik in contact gekomen ben met Annemieke. In eerste instantie was dat voor mijn zoon van 10. Veel te lang hebben we hem laten rondlopen met zijn onzekerheden, maakten de drempel om hulp te zoeken veel te groot. En toen was daar Annemieke: vrolijk, praktisch, doortastend… Onze zoon heeft de coole kikker training doorlopen en is daar veel sterker en zelfbewuster uitgekomen.

Ik ben zelf daarna ook een traject met Annemieke ingegaan. Loop regelmatig vast in het leven en ben daarom zo blij met mijn sessies met Annemieke: ze brengt echt orde in de chaos en biedt me praktische handvatten om meteen dagelijkse strubbelingen aan te pakken. En daar heeft het hele gezin baat bij 🙂

- Larissa