Je weet dat het anders kan, je weet alleen nog niet hoe…


Je bent er wel klaar mee: elke dag is er strijd: met opstaan, tijdens het spelen, aan tafel of met het naar bed gaan. Gewoon minder boosheid en minder irritatie vanuit jou naar de kinderen. Je wil die ontspannen en relaxte moeder zijn. 

Niet langer elke dag die stress

  • Relaxtere dagen
  • Meer verbinding
  • Rustiger kunnen reageren op emoties
  • Zelf minder boosheid en irritaties
  • Meer vertrouwen in jezelf als moeder
  • Fijne sfeer in huis

Opvoeden in vertrouwen: het werkt!

Al mijn kennis die ik de afgelopen jaren heb opgedaan door het lezen van boeken, volgen van seminars, workshops. etc heb ik gebundeld. Vanuit mijn ervaring als coach, leerkracht en moeder heb ik dit programma gemaakt. Eerst offline en nu dus ook online, zodat er nog meer ouders relaxter kunnen gaan opvoeden en meer in verbinding komen met hun kinderen. 

Stap voor stap

Waar sta je nu

Door te weten waar je nu staat, weet je ook beter wat je anders zou willen.

Wat is je doel

Vooraf stel je duidelijke doelen. Elke les bekijk je waar sta je nu en wat is er nodig om jouw doelen te behalen. Elke maand is er via Facebook een livecontact mogelijkheid: daar kun je al je vragen stellen en help ik je om te bekijken wat nodig is om verder te groeien.

Oefenen

Door jezelf de tijd te gunnen zul je merken dat je langzaamaan groeit en het gezelliger wordt aan tafel. Voor je het weet, gaan de kinderen lachend naar bed.


Alles wat je nodig hebt

  • Een smartphone, tablet of computer
  • Zeven weken lang, iedere week een kwartier, om even in te loggen, het filmpje te bekijken en werkboek te downloaden
  • Een facebookaccount als je wilt sparren met mij en andere ouders
  • Wekelijks jezelf de kans te geven live te oefenen met je kinderen
coaching

Zij gingen je voor!

‘Een mooie online training. Heel toegankelijk, duidelijk en haalbare opdrachten. Je manier van vertellen is fijn, rustig, duidelijk en goed te volgen. Je geeft handige, concrete tips en je kunt er direct mee aan de slag.

Het werkboek is duidelijk en goed te maken. Wat ik fijn vind is dat het niet heel erg lang is. Door deze korte opdrachten kom je sneller tot een verandering bij jezelf omdat het op deze manier te doen is.’

- Sabine

‘De training ziet er professioneel uit. In de filmpjes zie je duidelijk iemand die weet waar ze het over heeft.’

- Nanda

‘In de training zit een duidelijke opbouw. De inhoud is top. Je hebt een fijne stem en goed tempo. Je podcast vind ik een mooie aanvulling. De laatste les is een duidelijke afsluiting van de reeks.’

- Mariette


Veelgestelde vragen