Relaxt opvoeden in 7 stappen – online training


Gaat het opvoeden helemaal niet zoals jij wilt en ben je alles behalve relaxt? Reageer je net iets te heftig op de bui van je kind? Super vervelend om dan daarna uitgeput en misschien wel in tranen te zijn om de zoveelste strijd! Elke dag neem je je voor dat dit anders kan.

Wil je graag dat het gezellig is aan tafel?
Wil je dat het wat soepeler gaat bij het aankleden?
Wil je dat naar bed gaan ontspannen verloopt?

Dat kan ook! Aan het eind van deze training sta je ontspannen in het opvoeden, omarm je de mindere kanten van het opvoeden, is het gezelliger thuis en lukt het jou om rustig te reageren op de bui van je kind.

Ik ben Annemieke de Jong – Dijkshoorn. Ik ben sinds 2014 kindercoach. Ik begeleid jaarlijks tientallen gezinnen als het gaat om boze buien, onzekerheid en opvoedproblemen. Zelf heb ik ook een gezin waarin tegen mezelf of de bui die dan plaats vindt aanloop. Ik heb geleerd dat wanneer je opvoed vanuit vertrouwen de buien van jezelf en je kinderen sneller overgaan.

In mijn programma vertel ik je over deze manier van opvoeden zodat je relaxter kunt gaan opvoeden. Ik daag je in 7 stappen uit zelf doelen te stellen en aan de slag te gaan om het op een andere manier te doen. Iedere maand geef ik een FB-live waarin je al je vragen kunt stellen. In de community kun sparren met gelijkgestemden. Uiteindelijk ben jij relaxter, zijn je kinderen relaxter en is de sfeer thuis gezelliger en is er meer oprecht contact. Jullie begrijpen en verstaan elkaar beter.

Ervaringen met de training

‘Een mooie online training. Heel toegankelijk, duidelijk en haalbare opdrachten. Je manier van vertellen is fijn, rustig, duidelijk en goed te volgen. Je geeft handige, concrete tips en je kunt er direct mee aan de slag.

Het werkboek is duidelijk en goed te maken. Wat ik fijn vind is dat het niet heel erg lang is. Door deze korte opdrachten kom je sneller tot een verandering bij jezelf omdat het op deze manier te doen is.’

- Sabine

‘De training ziet er professioneel uit. In de filmpjes zie je duidelijk iemand die weet waar ze het over heeft.’

- Nanda

‘In de training zit een duidelijke opbouw. De inhoud is top. Je hebt een fijne stem en goed tempo. Je podcast vind ik een mooie aanvulling. De laatste les is een duidelijke afsluiting van de reeks.’

- Mariette

Hoe werkt het?

Zeven weken lang ontvang je elke week een email dat de les van die week voor je open staat. Elke week is er een filmpje, een werkboek en een enkele keer een bonus podcast of meditatieoefening.

Tot 1 juni 2022 kost het je nu slechts €97,– voor de hele training waar je een jaar lang toegang tot hebt!

Wat je dan krijgt

  • Een jaar lang toegang tot trainingen
  • Een besloten FB-groep
  • Elke maand een FB-live waarin ik alle vragen beantwoord!

Meer?

Je kunt altijd een online of live sparsessie bij mij inplannen.

Geef je vandaag nog op!