Samen komen we eruit!

Kindercoach Rotterdam

Welkom op mijn pagina.

Hallo, ik ben Annemieke de Jong, kindercoach in Rotterdam.

Als kindercoach train en coach ik kinderen, ouders en leerkrachten die tegen gedragsproblemen aanlopen. Dat kan van alles zijn: boos/onzeker gedrag, opvoedproblemen, omgaan met leerlingen of werkdruk. Maak gerust vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Like mijn Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, trainingen, tips, leuke ideeën en stof tot nadenken.

Tot ziens,

Annemieke de Jong

1 week geleden

Coachen op gedrag

Zo in de laatste week voor de zomer rond ik trajecten af en bij sommigen is er een pauze van zes weken.

Met deze leerling was ik voor mijn verlof nog gestart. We wisten allemaal: eigenlijk heb ik weinig tijd om écht met hem aan de slag te kunnen. Gelukkig ben ik eigenwijs en als ik denk dat het kan, ga ik ervoor en bijt ik me erin vast. Ik geef tools om te leren hóe je boos en gefrustreerd kunt zijn, hoe je samen kunt spelen en dan moet je t zelf doen. Dus intensief contact met de juf, moeder én de leerling. Na mn verlof hoorde ik al veel goede berichten en ik mocht het ook nog een paar keer ervaren. 🎉
Vertrouwen hebben en liefde geven werkt! Na de zomer gaan ervoor zorgen dat je het alleen kunt.

Als je dan van de moeder en het kind zo’n cadeau krijgt... 💕 Wat heb ik prachtwerk!

#dankbaar #booslerenzijnopeenmanierdiehemhelpt #ikgeefgraagliefdevolleschoppenondereigewijzekontjes #wiljeook? #maakeenafspraak #Coachenopgedrag 😉😂
... Lees meerLees minder

View on Facebook

2 weken geleden

Coachen op gedrag

Zo herkenbaar wat Arjan schrijft!

Ik dacht eerst ook: ik kan toch geen opvoedtraining geven als ik zelf geen ouder ben? Dat vond een vriendin van mij zo’n onzin. Ik had me verdiept in een opvoedmanier die haar enorm aansprak. Ik was er al jaren mee bezig. Hoe fijn zou t zijn als ik dan tijdens een workshop (inmiddels training) mijn kennis zou delen.

En na deze liefdevolle schop onder mijn kont ging ik tijdens een zomervakantie aan de slag. Ik vroeg een collega om hulp die deze manier van opvoeden toepast. Eenmaal gedeeld op FB, verzonden per mail en Whatsapp, had ik als snel tien eerste aanmeldingen. WoW! Het was nu écht. Na een aantal workshoprondes ging ik met twee groepen steeds een laag dieper. En zo ontstond mijn training.

Juist door de informatie te delen, veranderde ikzelf. Ik werd een relaxtere juf. Nu ik zelf een peuterpuber heb, merk ik dat ik over het algemeen een relaxtere moeder ben dan ik zeven jaar had kunnen zijn. Betekent dit dan dat ik mijn eigen training altijd voor 100% toepas? Welnee! Ik ben net een mens. ; ) En juist dat is waar het tijdens de trainingen over gaat. Ik pretendeer niet de waarheid te vertellen tijdens mn trainingen. Ik hoop dat je er vooral iets uit haalt waar jij iets aan hebt. Dat het een spiegel mag zijn.

Sinds vorige week hebben we een kapstok. Die heb ik opgehangen en ik was heel trots op mezelf dat ik dit gedaan had en het resultaat beviel me wel. Vandaag stond mijn peuterpuberdochter even stil bij de kapstok, keek naar mij en zei: “Mooie kastok, mama!” “Vind je de kapstok mooi, Anna?” “Ja, heel mooi!” Haar lichaamstaal sprak boekdelen: “dat heb je mooi gedaan, mama!”
Bedankt, lieverd!

Meld je aan voor de nieuwe trainingsronde die 9 september start. Je zult merken dat t heerlijk is om lekker te sparren over de opvoeding. Een relaxte ouder, een relaxt kind.
... Lees meerLees minder

View on Facebook

Herken je dit?

Pesten, boosheid, onzeker,
stress, onrust.

Lees meer

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact

Training en workshops

  • Opvoeden in vertrouwen
  • Hoofdopruimen

Meer informatie